Brudparet

Morgan och Lena träffades i september 2003 när de pluggade tillsammans på Utbildningsborgen i Örebro. De fann varandra snabbt och innan någon visste ordet av så flyttade Lena in hos Morgan i hans lägenhet i Kumla då hon fann sig utan bostad i januari 2004. Förhållandet utvecklades fort och efter en flytt till Tornfalksgatan i Örebro på sommaren samma år hade förhållandet verkligen tagit fart.

18:e juni 2005 kom Lena hem från att ha varit i grängen. När hon kom in i lägenheten hörde hon “love songs” spelas och kände lukten av rabarberpaj. Morgan ledde henne ut på balkongen och i hennes skål låg en väldigt speciell förlovningsring. Ringen hade Morgan gjort själv av en enkrona från Lenas födelseår 1983. Att de var fattiga studenter kan ha med valet av ring att göra men Lena anser iallafall att det är det mest romantiska och fantastiska present hon någonsin fått.

2006 skaffade paret sina första “bebisar”, katterna Tarzan och Zorro och september 2007 tog de nästa stora steg och köpte huset i Kumla där de fortfarande bor idag. Sommaren 2008 bestämde sig Lena och Morgan för att de vill försöka skaffa barn. Detta är i deras fall inte lika enkelt som att bara börja försöka. Detta involverar först en lång period av medicinjustering p.g.a Lenas epilepsi. I december 2008 får de beskedet att de får börja försöka och redan 4 januari 2009 visade sig provet positivt och 10 september såg Meja dagens ljus.

Efter Mejas födsel så har Lena spenderat sin tid hemma, mammaledig och har haft mycket tid på sig att klura och planera den händelse som paret nu står inför. Så fort Morgan gav klartecken så har det varit fullt upp i hennes huvud. Så nu, efter dryga sex år tillsammans är det äntligen dags…

…för Lena och Morgans bröllop!

Share